2013. augusztus 28., szerda

Balatonaliga

Ma értünk haza a 3 napos családi nyeremény üdülésünkről.
Balatonaligán voltunk a ClubAliga szabadidőközpontban. Az időjárás nem igen kedvezett nekünk, hiszen 3 napból két napot szinte végig esett az eső. Véleményünk szerint fő szezonban ez egy nagyon jó kis hely, főleg a gyerekes családoknak, de akár egyénileg is. A Balaton partján helyezkedik el ez a szabadidőközpont, vannak programok és több fajta étkezde is. Mi főként a gyermekprogramokat vettük célba. :)
Van játszóház és egy hatalmas nagy rendezvénysátor, ahol reggeli után torna, vacsora után pedig Mini diszkó várja a kicsiket. Napközben kézműveskedhetnek illetve ugrálóvárat is biztosítanak díj ellenében persze. Maga a hely gyönyörű, az a sok zöld, a fák és persze a Balaton...csodaszép. Mi elégedettek voltunk mindennel, bár a szállásunkkal kapcsolatban akadtak problémáink. Találkoztunk néhány darab pókkal, ami nem esett túl jól, de mindezt leszámítva jól éreztük magunkat.
Félpanziós ellátásunk volt, ami minden vágyunkat ki is elégítette maximálisan. A kínálat, a mennyiség és a minőség fantasztikus volt minden!
Nagyon örülök, hogy el tudtunk menni! Ez volt az első közös nyaralásunk!




















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése