2014. december 19., péntek

Év vége...

Hamarosan itt van, besűrűsödnek a napok és nem tudom lesz e időm írni a blogba. Most vagyunk túl egy 1,5 hetes betegségen Dávidommal. Megint krupp-os befulladása volt, amit elég nehezen tudtunk kikezelni. Kellett antibiotikum is a végén, közben Oli is elkapott valamit, neki is kellett gyógyszer, de ő 4 nap alatt rendbe jött. Szerdától mentek ismét oviba, ahol már jött is a Jézuska és kaptak szép játékokat a csoportba. Ma van az utolsó nap, aztán jön 2 hét szünet. :)
Én ma és hétfőn még dolgozom 4-4 órát. Délelőtt voltam a dokimnál, minden rendben van velünk. Emili szépen növöget, a doktor úr szerint nem lesz kicsi baba Ő sem. :) 30-án megyek az első NST-re és január közepén lesz a császár. Nagyon izgulunk már, szépen megnőtt a pocakom is. Várjuk Emit nagyon!
Lezajlott Olivérkém 4. szülinapja is 6-án. Egybekötve a Mikulás látogatásával is. Igazán jól sikerült, Olim örült mindennek! :) 














Volt a városunkban a Coca Cola kamion a Télapóval. 1 órás sor végén ott várta a gyerekeket a Mikulás, közös fényképpel és ajándékkal. A fiúk nagyon élvezték és hát bevallom mi is! :) 




Készülünk az ünnepekre. Holnap gyerektelenek leszünk, így kihasználjuk és a Jézuskával elkészítünk minden ajándékot, hogy csak a Fa alá kelljen tenni Őket! ;)

Boldog Karácsonyt, békés Ünnepet és Egészségben gazdag Újévet kívánunk Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése