2013. augusztus 24., szombat

Esküvőnk

Csodálatos volt. Délelőtt sok volt még a tennivaló, így miután elláttam a fiúkat elindultam Anyumékhoz. Ittunk egy kávét, majd 9-re odamentünk az étteremhez, ahol a Húgommal kiegészülve kidíszítettük az asztalokat. Pont olyan lett, amilyennek elképzeltem. Imádtam! :)









Miután végeztünk elmentünk Anyuék ruhájáért és a többi dologért, amire szükségünk volt (hajsütővas, smink, stb.) Ezután a csokromért és Csabi kitűzőjéért. Csodaszépek lettek, nagyon elégedett voltam.



Majd hazafelé indultunk. Anyum ott maradt, mi meg a Tesómmal gyorsan átmentünk a nagyszüleimhez. Megvártuk a rokonokat, majd az unokabátyám elvitt minket kocsival és elszállítottuk a süteményeket és a tortát az étterembe. A sütiket a másik nagymamám sütötte és isteni finomak lettek. A tortát pedig Dina készítette, mint minden ünnepi tortánkat. Csodaszép és nagyon finom lett ismét. A meghívónk és ültetőkártyák mintájára készült! :)


Miután végeztünk hazamentünk és gyors készülődésbe kezdtünk, hiszen fél 3-kor már indulnunk kellett fotózkodni. Nem kis sürgés-forgás közepette, de csak elkészültünk mind a hárman, Tesóm-a fotósunk, Csabi és Én. A fotózást a helyi színház mögötti Ligetben tartottuk. A Tesómra nagyon büszke vagyok, hiszen csodás képek születtek. Ahhoz képest, hogy még amatőr le a kalappal előtte.


















A fotózás után pedig 15:15-re jöttek értünk a Papámék, majd elindultunk az Anyakönyvi Hivatalhoz. Ott várt már mindenki ránk. Nem sokkal később Minket és a Tanúkat behívattak az irodába egy kis "eligazításra", de ezalatt is kattogott ám a gép! :)




















Aztán hirtelen ott álltunk az ajtóban és felcsendült a zene, és már indultunk is. Aztán azon kaptuk magunkat, hogy már tart is a szertartás. Jöttek az igenek, majd a gyűrűk és már azt vettem észre, hogy az anyakönyvvezető hölgy Mozsárné Papp Diánának szólít. Hihetetlenül szép volt a szertartás. Meghatódtunk mindketten. Utána pedig fogadtuk a család és barátok gratulációit. :)























Aztán végre elindultunk az étterembe. Kíváncsi voltam hogy tetszik majd mindenkinek. Szép volt minden és hozattuk is egyből a vacsorát, hiszen mindenki éhes volt már. Minden nagyon finom és bőséges volt. A legteljesebb mértékben elégedettek voltunk és a vendégeink is mint a kiszolgálással, mint a személyzettel. Aztán indult a zene és a tánc. Mindenki jól érezte magát! Csodás nap volt!



























Köszönjük Mindenkinek, aki velünk volt ezen a szép napon és köszönjük a sok sok gratulációt is!





2 megjegyzés:

  1. Nagyon sok boldogságot Nektek ! Már nagyon vártam a beszámolót a nagy napról !

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálok itt is!!!♥

    VálaszTörlés